Hyppää pääsisältöön
Image
Lapsi ja vanhempi tietokoneella.

Perhetyöntekijä OmaNanny

Pohditko lapsesi käytöstä? Uuvuttaako arki?  Mietityttääkö parisuhteen tilanne?

Keskustele asiantuntijan kanssa lapsiperheiden arkeen liittyvistä asioista, helposti, matalalla kynnyksellä. Täältä saat vinkkejä arjen haasteisiin. Kysy ja keskustele rohkeasti, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Palveluun ovat tervetulleita myös lasten ja perheiden kanssa työskentelevät ammattilaiset. Pohditaan yhdessä ratkaisuja, keinoja ja näkökulmia lasten ja perheiden parhaaksi.

OmaKS.fi:n etäperhetyöntekijä OmaNanny auttaa!

Kuka on OmaNanny?

Annetaan hänen itse kertoa!

Hei! Olen Miia, OmaKS:n etäperhetyöntekijä. Olen pitkän linjan varhaiskasvatuksen ammattilainen ja vuosien varrella olen saanut auttaa ja tukea perheitä monenlaisissa pienissä ja suurissa haasteissa. Jos tarvitset tukea vanhemmuuteen, kasvatukseen, parisuhteen pulmiin tai perhearjen haasteisiin, olethan minuun yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Asiasi voi olla, mikä vaan! Selvitellään ja pohditaan yhdessä parasta ratkaisua juuri teidän tilanteeseenne. Ethän jää kysymyksiesi kanssa yksin, klikkaahan siis oikeasta alakulmasta puhekuplaa ja tule keskustelemaan. Olen täällä sinua varten.

Tavataan chatissa!

Kuinka pääsen OmaNannyn puheille?

Löydät OmaNannyn chat-upotteesta sivuston oikeasta alanurkasta. Vastaanotto palvelee arkisin kello 10.00–15.30.

Missä asioissa OmaNannyn puheille kannattaa tulla?

Etäperhetyöntekijän kanssa voit keskustella esimerkiksi vanhempana olemisesta, lapsen kasvusta ja kehityksestä, vuorovaikutuspulmista tai parisuhteesta. Sinun ei tarvitse olla ajatustesi kanssa yksin.

Keskustella voit chatin kautta tunnistautumatta, tarvittaessa ammattilainen voi avata myös videoyhteyden. Asiatuntija antaa vinkkejä arjessa jaksamisen tueksi sekä ohjausta oikeanlaisen avun piiriin. Perhetyön etävastaanottopalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista neuvontaa ja ohjausta.

Keskustelu on luottamuksellista ja maksutonta kaikille lapsiperheille.