Hyppää pääsisältöön

Palaute

Tällä sivulla voit antaa palautetta OmaKS.fi:n toiminnasta, ominaisuuksista tai puutteista. Palautteesi on meille tärkeää ja pyrimme kehittämään toimintaamme saadun palautteen perusteella.

Voit jättää palautteesi alla olevaa lomaketta käyttäen. Kirjoita palautteesi ylimpään kenttään. Voit jättää palautetta anonyymisti. Jos kuitenkin haluat, että vastaamme sinulle, jätäthän mukaan myös sähköpostiosoitteesi.

Ethän jätä lomakkeessa henkilökohtaisia potilas- tai asiakastietojasi. Palautelomake on tarkoitettu ensisijaisesti sivuston toiminnallisuuksiin liittyvän palautteen antoon: mikäli sinulla on kysymyksiä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista, olethan yhteydessä ammattilaisiimme chatin kautta. Voit myös lukea usein kysyttyjä kysymyksiä sivuiltamme.

Asiakaskokemuskysely

Oletko asioinut OmaKS:n ammattilaisella?

Auta meitä parantamaan palveluitamme ja vastaa lyhyeen asiakaskokemuskyselyyn.

Perheiden sivujen palautelomake

Osoitteessa omaks.fi/perheelle voi esimerkiksi asioida etäperhetyöntekijä OmaNannyn kanssa arkisin kello 10–15.30 ilman ajanvarausta sekä tutustua tietopakettiin perheiden tueksi. Palvelu on avoin kaikille keskisuomalaisille.

Mikä sivuilla oli hyvää, mitä jäit kaipaamaan? Jatkokehitämme sivustoa palautteiden perusteella ja haluamme saada keskisuomalaisten perheiden tarpeet, toiveet ja äänen näkyviin sivuillamme.

Perheiden sivujen palautelomakkeen löydät tästä. Kiitos paljon vastauksestasi!