Hyppää pääsisältöön

Tarvitsetko tukea ja ohjausta hyvinvointisi edistämiseen?

OmaKS:n elämäntapaohjaajan videovastaanotolle pääset joko varaamalla ajan videovastaanotolle tai täyttämällä Omaolon sähköisen terveystarkastuksen.

Huom! Elämäntapaohjaajan palvelumme ovat tällä hetkellä tarjolla Jyväskylän julkisten terveysasemien, Hankasalmen ja Uuraisten asiakkaille.

Varaa aika elämäntapaohjaajan videovastaanotolle

Elämäntapaohjaajan videovastaanotolle voit varata ajan suoraan hyvis.fi -ajanvarauspalvelusta, samaan tapaan kuin aika varataan OmaKS:n sairaanhoitajalle tai sosiaaliohjaajalle.

Katso ohjeet ajanvarauksesta ja varatulle ajalle siirtymisestä tältä sivulta.

Täytä Omaolon sähköinen terveystarkastus

Elämäntapaohjaajan saat myös yhteyden täyttämällä Omaolon sähköisen terveystarkastuksen.

Sähköinen terveystarkastus arvioi elintapojasi ja henkistä hyvinvointiasi. Terveystarkastus kertoo, miten elintapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja sairastumisriskeihisi. Lisäksi saat ohjeita, miten voit ylläpitää ja edistää hyvinvointiasi.

Kun lähetät terveystarkastuksen terveydenhuoltoon, ottaa elämäntapaohjaajamme sinuun yhteyttä.

Voit täyttää terveystarkastuksen myös, vaikka olisit jo varannut ajan vastaanotolle. Tällöin elämäntapaohjaaja pureutuu vastaanotolla kanssasi yhdessä terveystarkastuksen tuloksia läpi sieltä löytyneisiin keskustelunaiheisiin.

Pakollista terveystarkastuksen täyttäminen ei kuitenkaan ole: voit tulla videovastaanotolle myös matalalla kynnyksellä keskustelemaan elämäntavoistasi ja kartoittamaan tarvetta muutokseen.

Elämäntapamuutosten harjoituskalenteri

Elämäntapamuutosten harjoituskalenterin avulla voit tunnistaa elämäntapoihisi liittyvät muutostarpeet sekä tehdä käytännön suunnitelman muutosten toteuttamiseksi. Ota käyttöön elämäntapamuutosten harjoituskalenteri.