Hyppää pääsisältöön
Image
Kaksi nuorta istuu puistonpenkillä ulkona.

Nuorten chat

Pohditko kaverisuhteisiin liittyviä asioita? Mietityttääkö some tai pelaaminen? Kaipaatko juttukaveria identiteettiin tai hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä?

Keskustele asiantuntijan kanssa nuoruuteen liittyvistä asioista helposti, matalalla kynnyksellä. Täältä saat vinkkejä, tukea ja apua arjen haasteisiin. Kysy ja keskustele rohkeasti paikasta riippumatta. Omaks.fi:n nuorten etätyöntekijä auttaa ja tukee!  

Myös nuorten vanhemmat ja nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset ovat lämpimästi tervetulleita keskustelemaan nuoruuteen liittyvistä kysymyksistä ja arjen haasteista. 

Kuka on nuorten etätyöntekijä?

"Moikka! Olen Miia M. OmaKS:n nuorten etätyöntekijä. Minulla on pitkä kokemus nuorten parissa työskentelystä sekä ymmärrys nuoruuteen liittyvistä asioista. Vuosien varrella olen saanut kohdata monenlaisia nuoria sekä auttaa, tsempata ja tukea nuoria arjen haasteissa. 

Minun juttusille voi tulla tulla mistä asiasta vaan, olipa ne pieniä tai isoja asioita. Kuulen mielelläni juuri sun kuulumiset. Tule juttelemaan matalalla kynnyksellä. Klikkaa siis oikeasta alakulmasta puhekuplaa ja tule keskustelemaan. Olen täällä sua varten. 

Nähdään chatissa! ?"

Kuinka pääsen Nuorten etätyöntekijän puheille?

Löydät nuorten etätyöntekijän chat-upotteesta sivun oikeasta alanurkasta. Vastaanotto palvelee maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10.00–15.30 sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10.00–17.30.  

Missä asioissa nuorten etätyöntekijän puheille kannattaa tulla? 

Nuorten etätyöntekijän kanssa voit keskustella esimerkiksi kaverisuhteisiin, murrosikään, hyvinvointiin, kouluun, harrastuksiin, someen, pelaamiseen, päihteisiin, yksinäisyyteen, mielen hyvinvointiin, seurustelusuhteeseen, identiteettiin sekä perheeseen liittyvissä asioissa. Keskustelemaan voit tulla arjen pienistäkin asioista. 

Keskustella voit chatin kautta tunnistautumatta, tarvittaessa ammattilainen voi avata myös videoyhteyden. Asiantuntija antaa vinkkejä, tukea ja kannustusta arjen jaksamisen tueksi. Nuorten etävastaanottopalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista neuvontaa ja ohjausta. 

Keskustelu on luottamuksellista ja maksutonta kaikille keskisuomalaisille nuorille.