Hyppää pääsisältöön

Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuollon ammattilaisen puheille pääset klikkaamalla chat-ikkunaa sivun oikeassa alareunassa. Kerro Helpotille lyhyesti, mitä asiasi koskee ja botti yhdistää sinut ammattilaiselle.

Voit keskustella suun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa hampaisiin ja suuhun liittyvissä asioissa, kuten suun ja hampaiden puhdistuksessa ja hoito-ohjeissa. Ammattilainen arvioi, tarvitsetko suun tai hampaiden hoitoa ja varaa tarvittaessa sinulle ajan hammaslääkärille, suuhygienistille tai hammashoitajalle. Suun terveydenhuollon ammattilaisemme on paikalla arkisin klo 9–13.

Miten? 

Pääset suun terveydenhuollon ammattilaisen puheille klikkaamalla chat-ikkunaa sivun oikeassa alareunassa. Kerro Helpotille lyhyesti (enintään kolmella sanalla), mitä asiasi koskee ja botti yhdistää sinut tarvittaessa suun terveydenhuollon ammattilaiselle. 

Asiointi alkaa chat-keskusteluna. Ammattilaisemme voi halutessaan avata videoyhteyden tai pyytää sinua tunnistautumaan.

Milloin? 

Ensisijaisesti kiireettömissä asioissa, jotka voi hoitaa alusta loppuun asti etänä. Suun terveydenhuollon ammattilainen ohjaa sinut tarvittaessa eteenpäin. 

Kenelle? 

Kaikki keskisuomalaiset voivat käyttää tunnistautumattomana chattia. Tunnistautuneena asioiminen sekä ajan varaaminen ja peruminen on mahdollista kaikille keskisuomalaisille, pois lukien Jämsän, Kinnulan sekä ulkoistettujen terveysasemien asiakkaat.

Hinnasto 

Suun terveydenhuollon hoitajan etävastaanotto on asiakkaalle maksutonta. 

Käyttämättä ja perumatta jätetystä videovastaanottoajasta peritään hyvinvointialueen hinnaston mukainen maksu.