Hyppää pääsisältöön

Fysioterapia

Voit keskustella etäfysioterapeutin kanssa chatissa maksuttomasti liikkumiseen ja arjen toimintoihin vaikuttavista haasteista, esimerkiksi alaselkäkivusta, nivelkivusta sekä apuvälineistä. Voit varata ajan chatissa myös terveysasemien fysioterapiaan sekä fysioterapeutin videovastaanotolle. Palvelu on tarkoitettu keskisuomalaisille yli 16-vuotiaille.

Milloin?

Fysioterapeutin kanssa voit keskustella toiminta- ja liikuntakykyyn vaikuttavista asioista, apuvälineistä sekä etäfysioterapiasta matalalla kynnyksellä. Aiheena vastaanotolle tullessasi voi olla esimerkiksi jännevaivat, kulumat, krooninen kipu, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, kiputilojen arviointi ja kotiohjeiden laatiminen tai kuntosaliharjoitteiden laatiminen tuki- ja liikuntaelinsairaille.

Etäyhteys on erityisesti hyvä harjoitteiden integroimiseen kuntoutujan omaan kotiympäristöön, sillä kuntoutus toteutetaan suoraan asiakkaan kotona tai muussa tutussa ympäristössä. Se mahdollistaa monipuolisen ja helpon tavan päästä fysioterapiaan paikasta riippumatta. Vastaanotolle voit tulla työpaikalla, mökillä, kotona tai mikseipä esimerkiksi lenkkipolulla tai kuntosalilla. Tarvitset vain läppärin, kameralla varustetun puhelimen tai tabletin sekä riittävän ison (n. 2m x 2m) ja rauhallisen tilan, jossa on hyvä valaistus.

– Etäfysioterapia alkaa kuin tavallinenkin fysioterapiakäynti. Kartoitan tilanteesi ja otan huomioon sinut kokonaisuutena. Haastattelun pohjalta teen tarvittavat testit ja analysoin liikkumisen sekä autan tarvittaessa apuvälineasioissa. Käymme yhdessä harjoitteet läpi ja lähetän nämä kuvallisena sähköpostiisi, OmaKS:n fysioterapeutti Eevi kertoo.

Voit myös varata etäfysioterapian videovastaanotolle ajan chatin kautta. Tarvittaessa fysioterapeutti ohjaa sinut muulle ammattilaiselle eteenpäin: OmaKS:n moniammatillinen tiimi sisältää sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, lääkäreitä, etäperhetyöntekijän, ravitsemusterapeutin sekä elämäntapaohjaajan.

Miten?

Avoinna arkisin kello 8–15.

Löydät Fysioterapeutin chat-upotteesta sivuston oikeasta alanurkasta. 

  1. Kirjoita etunimesi tai nimimerkkisi
  2. Valitse chatbot Helpotti
  3. Klikkaa "Palvelumme"
  4. Klikkaa "Fysioterapeutti"
  5. Sinut yhdistetään fysioterapeutin chat-vastaanotolle. Jos vastaanotto on varattu, odota hetki tai yritä myöhemmin uudestaan.

Ajanvaraus

Voit myös varata suoraan ajan Omaks:n fysioterapeutin videovastaanotolle Hyviksessä, sähköisessä asiointipalvelussaHuom: fysioterapeutilla ei ole mahdollisuutta kirjoittaa sairauslomaa.

Voit myös varata ajan maksuttomassa chat-konsultaatiossa.

Kenelle?

Yli 16-vuotiaille keskisuomalaisille, pois lukien Jämsän, Kinnulan sekä ulkoistettujen terveysasemien asiakkaat.

Hinnasto