Hyppää pääsisältöön

Mielenterveys ja riippuvuudet

Voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä kiireettömissä, mieltäsi painavissa asioissa. Palvelu on maksutonta.

Milloin?

Ole yhteydessä, jos kaipaat lyhytkestoista keskustelutukea mielenterveytesi tueksi. Voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä kiireettömissä, mieltä painavissa asioissa.

Ennen chattiin saapumista suosittelemme täyttämään etukäteiskyselyn osoitteessa terapianavigaattori.fi – ota kyselyn antama koodi itsellesi talteen. Terapianavigaattori nopeuttaa hoitosi tarpeen arviointia.  

Ammattilaisemme ovat paikalla arkisin klo 8.30–15.30 (tarkista kesän aukioloajat täältä). He ohjaavat sinut tarvittaessa tarpeesi mukaisiin palveluihin. 

Huomaathan, että chat-palvelussa ei voi varata vastaanottoaikaa terveysaseman mielenterveyden ammattilaiselle tai lääkärille.

Kiireellisissä asioissa ole yhteydessä oman alueesi terveysasemaan tai sosiaali- ja kriisipäivystykseen. Myös Kriisikeskus Mobile auttaa kriiseissä.

Kenelle?

Palvelumme on tarkoitettu kaikille keskisuomalaisille, pois lukien Jämsän, Kinnulan sekä ulkoistettujen terveysasemien asiakkaat.

Chatissä voit asioida nimettömästi. Tarvittaessa voimme avata videoyhteyden.

Tarvittaessa ammattilainen voi pyytää sinua tunnistautumaan.

Palvelumme on maksutonta.   

Miten?

Chat-keskustelun löydät oikeasta alakulmasta. 

Voit aloittaa keskustelun botin kanssa ja saada neuvontaa yleisimpiin kysymyksiin.

Halutessasi voit valita myös suoraan keskustelun ammattilaisen kanssa, valitsemalla painikkeesta ”ammattilaiset” kohdan ”mielenterveys".